Добредојдовте во Yancheng Tianer

Јанченг Тианер ќе учествува на 133. Саем на Кантон

133. кантон Фаи

Yancheng Tianer Machinery Co., Ltd. ќе ја изложи својата опрема за прочистување на компримиран воздух и додатоци за компресор за воздух на претстојниот 133. саем на кантонот од 15-ти до 19-ти април 2023 година. Основана во 2004 година, компанијата се наоѓа во прекрасниот крајбрежен град Јанченг на брегот на Жолтото Море и е посветена на развој, производство и продажба на висококвалитетни производи повеќе од десет години.

Посетителите на штандот на Yancheng Tianer Machinery на 4.1Y15 ќе имаат можност да ги видат нивните најнови производи изложени.Производите кои се изложени овој пат вклучуваат TR02 специјален фен за ладилник за ласерско сечење промена на заштитната плоча на животната средина, TRV02 фен за менување на фреквенцијата на плочата за ладење воздух, TRV серија TRV конверзија на фреквенција TRV15 фен за ладење на воздухот.

Овие иновативни производи се дизајнирани да ги задоволат уникатните потреби на клиентите во различни индустрии, вклучувајќи електроника и домашни апарати, електроника за широка потрошувачка, осветлување, возила и додатоци, машини, хардверски алатки, градежни материјали, хемиски производи и нова енергија.Тие се само неколку примери на квалитетни производи по кои е позната Yancheng Tianer Machinery.

Покрај тоа што е изложувач на саемот во Кантон, Yancheng Tianer Machinery е исто така национално претпријатие за висока технологија, фокусирано на истражување и развој.Посветеноста на компанијата за иновации се рефлектира во квалитетот на нејзините производи, кои се дизајнирани да ги задоволат највисоките стандарди за перформанси и доверливост.

Без разлика дали сте постоечки клиент на Yancheng Tianer Machinery или само сакате да дознаете повеќе за неговите производи и услуги, претстојниот саем во Кантон е одлична можност да ги видите најновите производи на компанијата со свои очи.Погрижете се да отидете на штандот 4.1Y15 и да разговарате со еден од нивните познавања претставници за да дознаете повеќе за тоа како нивната опрема за прочистување на компримиран воздух и додатоците на компресорот за воздух може да имаат корист за вашиот бизнис.

 


Време на објавување: Мар-28-2023
whatsapp